Zocor 10 mg 28 Tabl.   januari 26th, 2011

Zocor 10 mg 28 Tabl.
Nu slechts Eur. 40.50
Zocor 10 mg 28 Tabl.
Zocor wordt gebruikt voor de behandeling van een te hoog cholesterolgehalte in het bloed als een dieet en andere maatregelen onvoldoende werken.

Cholesterol is van nature aanwezig in ons lichaam en noodzakelijk voor onder andere de opbouw van cellen. Bij een teveel aan cholesterol hecht het zich echter aan de binnenzijde van de bloedvaten, die daardoor kunnen dichtslibben. Het gevolg kan een hartaanval of beroerte zijn.
De oorzaak kan een leverkwaal zijn, bijvoorbeeld als gevolg van een erfelijke ziekte. Voedsel met veel verzadigde vetten is ook van invloed op het cholesterolgehalte. Onverzadigde vetten werken juist cholesterolverlagend.

Voldoende lichaams-beweging en een dieet zonder verzadigde vetten, alcohol, roken en overmatig zoutgebruik zijn eveneens van groot belang.

ZOCOR wordt gebruikt voor de behandeling van een te hoog cholesterolgehalte in het bloed als een dieet en andere maatregelen onvoldoende werken….
lees meer …

This entry was posted on woensdag, januari 26th, 2011 at 17:23 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply