Ymea 60 tabl.   januari 27th, 2011

Ymea 60 tabl.
Nu slechts Eur. 13.95
Ymea 60 tabl.
Ymea:
Ymea is een natuurlijk middel dat helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, wisselende stemmingen, vermoeidheid, prikkelbare gevoelens, neerslachtige gevoelens en innerlijke onrust.

Ymea brengt op een natuurlijke manier de schommelingen in het lichaam in balans, zonder het lichamelijk veranderingsproces te be?nvloeden. Ymea ondersteunt zowel de fysieke als de emotionele balans. Zodoende helpt Ymea op een natuurlijke wijze bij overgangsverschijnselen.

Ymea Plus:
Tijdens de overgang neemt de productie van het oestrogeen ongelijkmatig af. Daardoor ontstaan er schommelingen in het lichaam die deze overgangsverschijnselen veroorzaken. De overgang heeft ook invloed op de conditie van de huid. Oestrogeen is namelijk nauw betrokken bij de aanmaak van het eiwit collageen dat de structuur, dikte en soepelheid van je huid bepaalt. Door de verminderde collageenvorming tijdens de overgang wordt de huid dunner….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 15:29 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply