Thiospot cream 30 ml   januari 27th, 2011

Thiospot cream 30 ml
Nu slechts Eur. 32.95
Thiospot cream 30 ml
Melanine wordt gevormd door speciale pigmentcellen de melanocyten, die een natuurlijke bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van zonlicht (UV). De melanine wordt overgebracht naar de buitenste lagen van de epidermis, waar deze voor een mooie bruine kleur zorgt. Nomaliter wordt de melanine weer afgebroken en verwijderd via normale afschilfering van de huid. Soms onstaan er echter plaatselijke ophopingen van melanine. Een aantal oorzaken hiervan zijn hormonaal (pilgebruik, overgang, zwangerschapsmasker), gebonden aan leeftijd (ouderdomsvlekken), genetisch bepaald (sproeten of moedervlekken) of pigmentvlekken die bijvoorbeeld overblijven na een ontsteking.

Thiospot? is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken als gevolg van een teveel aan melanine in de epidermis, op een intensive maar tevens zeer veilige wijze te verminderen. De Thiospot? producten zijn vrij van Hydrochinon, dat negatief in de publiciteit kwam, vanwege mogelijk kankerverwekkende werking….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 13:32 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply