Sperti zalf 25 g   januari 27th, 2011

Sperti zalf 25 g
Nu slechts Eur. 7.25
Sperti zalf 25 g
Voor de behandeling van aambeien. Verzacht de pijn. Verlicht de jeuk.

Werking:
Sperti Preparation H bevatten 1% Extr. Saccharomycetis viv. En 3% Ol. Jecoris Negaprionis. Sperti Preparation H aambeienzalf en aambeienzetpillen worden gebruikt voor de behandeling van klachten ten gevolge van aambeien, zoals jeuk, vochtafscheiding en pijn.
Sperti Preparation H Aambeienzalf is verkrijgbaar in een tube van 25g en 50g. De aambeienzalf is vooral geschikt voor de behandeling van uitwendige aambeien.
Sperti Preparation H Aambeienzetpillen zijn verkrijgbaar in een doosje van 12 stuks. De zetpillen zijn geschikt voor de behandeling van inwendige aambeien.

Gebruiksaanwijzing:
’s Morgens en ’s avonds en na elke stoelgang ??n zetpil inbrengen of zalf aanbrengen. Van de zetpillen eerst de verpakking verwijderen. Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Daarna met een zachte handdoek droogbetten….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 12:02 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply