Proscar (Finasteride) 5 mg 28 tabl.   januari 27th, 2011

Proscar (Finasteride) 5 mg 28 tabl.
Nu slechts Eur. 51.50
Proscar (Finasteride) 5 mg 28 tabl.
WAT IS ‘PROSCAR’ VOOR EEN SOORT GENEESMIDDEL EN HOE WERKT HET?
‘Proscar’ behoort tot een groep geneesmiddelen die 5-alfa-reductaseremmers worden genoemd. Het finasteride in ‘Proscar’ bindt zich aan het enzym 5-alfa-reductase waardoor de vorming van de stof die een rol speelt bij de vergroting van de prostaat wordt geremd. Als gevolg van deze remming wordt verdere vergroting van de prostaat tegengegaan. Bij gebruik op langere termijn wordt in de meeste gevallen de vergrote prostaat kleiner.

WAAROM ‘PROSCAR’ ?
Finasteride is een enzymremmende stof die wordt gebruikt voor de behandeling van mannen met een goedaardige prostaatvergroting, Proscar verkleint de vergrote prostaat en vermindert plasklachten. Proscar vermindert de kans op het ontstaan van een plotseling onvermogen om te plassen (acute urineretentie) en vermindert het risico op het ondergaan van een operatie.

HOEVEEL ‘PROSCAR’ IS GEBRUIKELIJK EN WANNEER?
Uw arts heeft een bepaalde hoeveelheid ‘Proscar’ voorgeschreven….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 17:52 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply