Prioderm Lotion 10mg/g 110 ml   januari 27th, 2011

Prioderm Lotion 10mg/g 110 ml
Nu slechts Eur. 8.95
Prioderm Lotion 10mg/g 110 ml
Lotion
Prioderm Lotion is een effectief middel voor de behandeling van hoofdluis. Het bevat 0,5% malathion, een middel waar luizen ?n neten gevoelig voor zijn. Prioderm Lotion is effectief door de lange inwerktijd (12 uur). Bovendien heeft het een nawerking van enkele weken waardoor de kans op herbesmetting wordt verkleind.

Gebruik:
Het beste is een paar uur v??r het slapen gaan Prioderm Lotion aan te brengen op droog haar. Laat het daarna vanzelf drogen. Na 12 uur het haar wassen met een gewone shampoo. Het gebruik van haardroger of f?hn wordt afgeraden. De behandeling na zeven dagen herhalen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Shampoo
Prioderm Shampoo kan gebruikt worden door mensen die geen lotion willen gebruiken en wordt ook geadviseerd voor de nabehandeling.

Gebruik:
Shampoo aanbrengen op nat haar, 4-5 minuten in laten werken en de behandeling herhalen. De behandeling na zeven dagen herhalen. Lees voor gebruik de bijsluiter….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 09:27 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply