Predictor Zwangerschapstest Dubbel   januari 28th, 2011

Predictor Zwangerschapstest Dubbel
Nu slechts Eur. 15.95
Predictor Zwangerschapstest Dubbel
Predictor was de eerste en is nog steeds de meest bekende zwangerschapstest van Nederland. Predictor is betrouwbaar en biedt je optimale zekerheid. Het is namelijk de enige test waarbij het staafje waar je over plast en de dop met de afleesvensters gescheiden zijn. Daardoor is de test om te beginnen makkelijker en hygi?nischer. Bovendien maakt het de test betrouwbaarder. De kans dat er urine op bijvoorbeeld het afleesvenster komt, is immers uiterst klein.

Hoe werkt Predictor?
Wanneer een vrouw zwanger wordt, begint haar lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheid in de urine. Predictor toont de aanwezigheid van dit hormoon aan. Predictor kan de aanwezigheid van hCG in de urine aantonen vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Als u een onregelmatige cyclus heeft, ga dan uit van de langst mogelijke cyclus en tel daar een dag bij op om te vroeg testen te voorkomen….
lees meer …

This entry was posted on vrijdag, januari 28th, 2011 at 05:14 and is filed under Niet gecategoriseerd. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply