Melatonine 3mg 60 caps.   januari 26th, 2011

Melatonine 3mg 60 caps.
Nu slechts Eur. 39.95
Melatonine 3mg 60 caps.
Bij Dokteronline.

Wat is melatonine precies?
Melatonine wordt uitgescheiden door de pijnappelklier, een orgaantje zo groot als een erwt in het centrum van de hersenen. Als het donker wordt neemt de productie van melatonine toe. De hoeveelheid melatonine die wordt geproduceerd neemt af bij het ouder worden.

Waarom innemen?
Melatonine heeft vele goede eigenschappen. Uit onderzoek is gebleken dat melatonine het humeur verbetert, het immuunsysteem versterkt en vrije radicalen wegvangt. Melatonine is namelijk een van de krachtigste antioxidanten die er bestaan. De verschijnselen van jetlag zijn ook te verminderen door melatonine op de juiste wijze in te nemen.

Wie heeft er het meeste aan?
Vliegtuigpassagiers en mensen met slaapproblemen. Ik slaap beter en heb veel meer energie overdag’.

Zijn er bijwerkingen?
Melatonine is een van de veiligste stoffen die er zijn. Soms hebben mensen in het begin kleine aanpassingsmoeilijkheden. D. men is ’s ochtends nog wat slaperig of men slaapt te lang….
Your system does not support Iframes so you can not see the latest affiliate news

gemaakt met feed-monster

lees meer …

This entry was posted on woensdag, januari 26th, 2011 at 23:01 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply