Luizencape Voor Op School Stuk   januari 28th, 2011

Luizencape Voor Op School Stuk
Nu slechts Eur. 4.95
Luizencape Voor Op School Stuk
De luizencape? is een blauwe, nylon hoes welke snel en gemakkelijk over de jas kan worden aangebracht. De hoes wordt vervolgens handig dichtgemaakt en de jas kan aan de kapstok hangen, zonder dat luizen de kans krijgen zich op de cape te nestelen.

Op het gladde materiaal hebben de ongenode gasten met hun tentakelpootjes geen grip.

De luizencape is ontwikkeld omdat voorheen altijd de jassen in zakken werden gestopt. Luizen en neten konden op deze manier altijd weer in het haar terugkomen. Ook het feit dat natte jassen niet konden uitlekken of uitwasemen heeft ons aan het denken gezet. Vochtige jassen welke in zakken worden gestopt kunnen tevens allergische reacties geven aan personen die hier vatbaar voor zijn.

Tevens behoort het wegproppen van natte jassen in plastic tassen tot de verleden tijd en de cape biedt voldoende ruimte om te ventileren. Ook kan een natte jas daar gemakkelijk in uitlekken….
lees meer …

This entry was posted on vrijdag, januari 28th, 2011 at 01:40 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply