Itraconazol 100 mg 15 caps.   januari 26th, 2011

Itraconazol 100 mg 15 caps.
Nu slechts Eur. 35.95
Itraconazol 100 mg 15 caps.
Dit middel bestrijdt schimmelinfecties van de huid en nagels, zoals Candida-infecties, kalknagels, ringworm en vele andere soorten schimmels. Het beschadigt de celwand van de schimmel, waardoor de schimmel afsterft.

De tabletten worden gebruikt, als toepassing van cr?me met antischimmelmiddel onvoldoende de plaats van de infectie bereikt, zoals in nagels. Na inname van de capsule verspreidt het middel zich in het lichaam en hoopt zich uiteindelijk op in nieuwe huidcellen en groeiende nagels. Zo bestrijdt het de schimmelgroei van binnenuit. Na stoppen van het gebruik werkt het middel nog lange tijd door omdat het nog een tijd achterblijft in de huid en nagels.

Bij huidinfecties merkt u na enkele dagen behandeling dat de jeuk en roodheid minder worden. De genezing duurt echter veel langer. Bij eenvoudige huidinfecties kan het twee tot drie weken duren, bij nagelinfecties zelfs drie maanden of meer. Het is daarom belangrijk de kuur volledig af te maken….
Your system does not support Iframes so you can not see the latest affiliate news

gemaakt met feed-monster

lees meer …

This entry was posted on woensdag, januari 26th, 2011 at 22:23 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply