gyno-miconazolnitraat vaginaal creme 20mg/g   januari 28th, 2011

gyno-miconazolnitraat vaginaal creme 20mg/g
Nu slechts Eur. 14.95
gyno-miconazolnitraat vaginaal creme 20mg/g
De werkzame stof in Gyno-Miconazolnitraat is miconazol. Miconazol is sinds 1971 internationaal op de markt. Voor toepassing in de vagina is het op recept verkrijgbaar onder de merknamen Gyno-Daktarin en Gyno-Miconazolnitraat en als het merkloze Miconazolnitraat. Het is verkrijgbaar in vaginaalcr?me en in vaginaalcapsules.

Dit middel bestrijdt schimmelinfecties, zoals infecties van de vagina met Candida albicans. Miconazol beschadigt de celwand van de schimmel, waardoor deze afsterft. Als de infectie echt in de vagina zit schrijft de arts de vaginaalcr?me of vaginaalcapsules voor. Bij schaamlippen die zijn ge?nfecteerd of bij besmetting van de eikel van de mannelijke partner, schrijft de arts een huidcr?me met miconazol voor.

De schimmeldodende werking begint direct na het inbrengen. Na ??n tot enkele dagen merkt u dat de jeuk en afscheiding verdwijnen. Zo niet, raadpleeg dan uw arts….
lees meer …

This entry was posted on vrijdag, januari 28th, 2011 at 02:06 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply