Gyno-Daktarin 2% Creme   januari 27th, 2011

Gyno-Daktarin 2% Creme
Nu slechts Eur. 15.95
Gyno-Daktarin 2% Creme
Daktarin creme wordt gebruikt tegen schimmelinfecties van de huid zoals voetschimmel, schimmels onder de borst, voetschimmels en Candida-schimmels (aan de buitenkant, inwendige schimmelinfecties moeten bestreden met receptplichtige medicijnen).

De werkzame stof in Daktarin is Miconazol. Miconazol bestrijdt schimmelinfecties door de celwand van de schimmel te beschadigen, waardoor de schimmel afsterft.

Gebruik
Huidinfecties:

1 tot 2 maal per dag een weinig cr?me (naar gelang van de uitgebreidheid van het letsel) op het letsel aanbrengen en uitstrijken. Bij de behandeling van infecties van de voeten (tinea pedis, tinea unguium) is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig poeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week nadat de huidafwijking geheel verdwenen is (meestal na 2 tot 6 weken)….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 21:46 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply