finimal 500 mg 20 tabl.   januari 27th, 2011

finimal 500 mg 20 tabl.
Nu slechts Eur. 2.95
finimal 500 mg 20 tabl.
Wat doet dit middel en waarbij wordt het gebruikt?
De werkzame stoffen in Finimal zijn paracetamol en coffe?ne. Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Coffe?ne versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol en werkt opwekkend. Het is te gebruiken bij:

Koorts
Koorts is een manier van het lichaam om infecties met bijvoorbeeld bacteri?n en virussen te bestrijden. Paracetamol zorgt ervoor dat het lichaam zijn temperatuur niet kan verhogen. Voelt u zich door de koorts erg beroerd of heeft u veel spierpijn, dan kunt u met paracetamol/coffe?ne de koorts verlagen.

Pijn
Pijn is een alarmsignaal van het lichaam om aan te geven dat er sprake is van een verwonding. Paracetamol verhindert dat dit signaal aan de hersenen doorgegeven wordt. Binnen een halfuur na inname merkt u dat de pijn minder wordt. Dit effect houdt drie tot zes uur aan.

Spierpijn
Als de spieren verkrampt zijn, kan pijn ontstaan die u in uw beweging belemmert….
Your system does not support Iframes so you can not see the latest affiliate news

gemaakt met feed-monster

lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 06:37 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply