Durex play massage 2 in 1 200 ml.   januari 27th, 2011

Durex play massage 2 in 1  200 ml.
Nu slechts Eur. 9.95
Durex play massage 2 in 1 200 ml.
Durex Play Warming is een plezier verhogend verwarmend glijmiddel. Als je het aanbrengt op de huid zal je een prettige, warme sensatie ervaren waardoor het gevoel nog intenser wordt. In water oplosbaar en veilig met condooms te gebruiken Niet vet en geurloos Durex play is ideaal te gebruiken met Durex condooms en kan direct worden gebruikt op het reeds aangebrachte condoom.

Durex Play Tingle is een plezier verhogend glijmiddel dat zorgt voor een verhoogde tintelende stimulatie. Dit langdurig werkzame glijmiddel kan gebruikt worden over het gehele lichaam, zodat het ideaal is voor een top-tot-teen tintelende ervaring. Durex Play Tingle is niet geschikt voor anaal gebruik. Vermijd contact met fijne, poreuze, geverfde en gelakte oppervlakten. Gemakkelijke pompverpakking Helpt de intimiteit te versterken Op silicone basis Niet vet geurloos Veilig te gebruiken met condooms….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 18:06 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply