Dalacin-T lotion 10 mg/ml 30 ml   januari 27th, 2011

Dalacin-T lotion 10 mg/ml 30 ml
Nu slechts Eur. 14.95
Dalacin-T lotion 10 mg/ml 30 ml
Dalacin-T
Het werkzame bestanddeel is clindamycin, overeenkomend met 10 mg clindamycine per ml lotion. Andere bestanddelen zijn propyleenglycol, isopropylalcohol en gezuiverd water. Artsen schrijven clindamycine op de huid voor bij acne.

Acne
Bij deze aandoening zijn de pori?n in de huid van het gezicht, de rug, schouders of borst verstopt. De talgklieren in de huid produceren talg, een vet waarmee de huid zichzelf beschermt. Door hormoonveranderingen, zoals in de puberteit, wordt meer talg aangemaakt. Bovendien laat de hormoonverandering de huid sterker groeien, wat de pori?n afsluit. De talg hoopt zich dan op en mee-eters ontstaan.

Soms raken de pori?n ge?nfecteerd met de acnebacterie (Propionibacterium acnes). Door woekering van deze bacterie barst de porie open, gaat de plek ontsteken en ontstaan pukkels en puistjes….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 21:51 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply