Clearblue Ovulatietest 7 st.   januari 28th, 2011

Clearblue Ovulatietest 7 st.
Nu slechts Eur. 30.95
Clearblue Ovulatietest 7 st.
Clearblue Ovulatietests sporen het lute?niserend hormoon (LH) in je bloed op.
Het niveau van dit hormoon neemt 24 ? 36 uur voor de eisprong aanmerkelijk toe. Als je dus de toename van LH met de Clearblue Ovulatietests opspoort, kun je de twee dagen in je menstruatiecyclus voorspellen waarop je het vruchtbaarst bent en waarop je de meeste kans hebt om zwanger te raken, namelijk de dag v??r en de dag van de eisprong.

Clearblue Ovulatietests zijn 99% betrouwbaar en na 3 minuten heb je het resultaat.

Hoe gebruik ik Clearblue?
l. Een verpakking Clearblue bevat 7 teststaafjes die u op achtereenvolgende dagen kunt gebruiken om het LH niveau te meten.
2. U moet bepalen op welke dag u met testen moet beginnen. Deze dag is afhankelijk van de gebruikelijke lengte van uw cyclus.
De eerste dag van uw cyclus (dag l) is de dag dat u begint met menstrueren. Gebruik de onderstaande tabel om de dag te bepalen waarop u, gebaseerd op uw gebruikelijke cyclus, moet beginnen met testen….
lees meer …

This entry was posted on vrijdag, januari 28th, 2011 at 04:45 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply