Cerazette 0.075 mg 3x 28 tabl.   januari 26th, 2011

Cerazette 0.075 mg 3x 28 tabl.
Nu slechts Eur. 20.75
Cerazette 0.075 mg 3x 28 tabl.
Cerazette? is een anticonceptiepil in Nederland die geen oestrogeen bevat, maar waar alleen het progestageen desogestrel in zit.

Cerazette zit in een strip met 28 pillen. Elke pil bevat 75 mcg desogestrel.
Er is geen pilvrije week, wat bij de meeste andere anticonceptiepil-merken wel het geval is. Na 28 dagen van dagelijkse pilinname, start je dan ook gewoon weer met een nieuwe strip van 28 pillen.

Organon heeft Cerazette speciaal ontwikkeld voor vrouwen die geen pil met oestrogeen kunnen of mogen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze borstvoeding geven of vanwege de bijwerkingen die oestrogeenbevattende anticonceptiepillen geven. Een bijkomstigheid voor sommige vrouwen kan zijn dat de menstruatie onregelmatiger en minder goed voorspelbaar is.

Cerazette is geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, aangezien het de kwaliteit van de moedermelk niet beinvloedt….
lees meer …

This entry was posted on woensdag, januari 26th, 2011 at 21:23 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply