Care Plus DEET anti insect gel 30 % 60 g   januari 27th, 2011

Care Plus DEET anti insect gel 30 % 60 g
Nu slechts Eur. 9.95
Care Plus DEET anti insect gel 30 % 60 g
Care Plus? Deet is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid, dat verkrijgbaar is in de Benelux. Het is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden.

E?n verpakkingseenheid is voldoende voor 2 tot 3 weken dagelijks gebruik conform voorschrift. Het is belangrijk dat u de gehele onbedekte huid insmeert met Care Plus? Deet. Zie voor de houdbaarheidstermijn de datum op de verpakking.

Care Plus? Deet is verkrijgbaar als 50% Deet Lotion, 40% Deet Spray en 30% Deet Gel. U kunt kiezen welke applicatievorm u het prettigst vindt. Care Plus? Deet Spray is als beste getest door de Consumentenbond Nederland (1997) en door Test Aankoop Belgi? (2001)….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 01:22 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply