Canesten Gyno 200 mg 3 tabl.   januari 27th, 2011

Canesten Gyno 200 mg 3 tabl.
Nu slechts Eur. 14.95
Canesten Gyno 200 mg 3 tabl.
Wat doet dit middel en hoe merk ik dat?
Een vaginale schimmel-infectie heeft niets te maken met een slechte hygi?ne! Het is een gevolg van een verstoring van het microbiologisch evenwicht in de vagina. Bij veel vrouwen hebben veranderingen in de lichamelijke gesteldheid (en vaak ook antibiotica!) een zodanige invloed op het inwendige van de vagina, dat er een schimmeltje (Candida) kan gaan groeien; het zgn microbiologisch evenwicht is dan verstoord. De schimmel
veroorzaakt verschijnselen als ernstige jeuk, roodheid, opgezwollen vagina-slijmvlies en witte tot gekleurde, soms riekende en brokkelige afscheiding. Clotrimazol beschadigt de celwand van de schimmel, zodat de schimmel bouwstoffen verliest en afsterft. De behandeling kan bestaan uit een eenmalige stoot-kuur, een kuur van 3 of een kuur van 6 dagen (mn bij steeds terugkeren). Het resultaat van een kuur merkt u binnen een dag tot enkele dagen: de irritatie, jeuk en afscheiding nemen af en verdwijnen….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 01:33 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply