Canestan foot strooipoeder 10 mg/ g 30 g   januari 27th, 2011

Canestan foot strooipoeder 10 mg/ g 30 g
Nu slechts Eur. 7.95
Canestan foot strooipoeder 10 mg/ g 30 g
Hoe werkt Canesten?
Canesten doodt alle schimmelsoorten die voetschimmel kunnen veroorzaken. Bij het opvolgen van de gebruiksaanwijzing van Canesten zullen binnen 1-3 weken de klachten meestal geheel verdwenen zijn. De werkzame stof in Canesten is clotrimazol.

Behandeling met Canesten
Breng Canesten spray of cr?me tweemaal per dag dun aan op de aangedane huid van de voet. Zowel Canesten spray als cr?me zijn gemakkelijk tussen de tenen en op, of onder de voet aan te brengen.

Behandeling van sokken en schoenen
In sokken en schoenen blijven vaak kleine huidschilfers achter. Deze huidschilfers kunnen schimmelsporen bevatten, die de voeten opnieuw kunnen besmetten. Door Canesten poeder in sokken en schoenen te strooien wordt herbesmetting voorkomen.

Behandeling 1 tot 3 weken volhouden
Om het terugkeren van voetschimmel te voorkomen, is het belangrijk na het verdwijnen van de symptomen, de behandeling van de voeten nog een week voort te zetten….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 05:37 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply