BodyGliss Eros Black Line glijmiddel 100 ml   januari 28th, 2011

BodyGliss Eros Black Line glijmiddel 100 ml
Nu slechts Eur. 16.95
BodyGliss Eros Black Line glijmiddel 100 ml
BodyGliss by Eros is speciaal door Eros ontwikkeld voor veelzijdig gebruik. BodyGliss verhoogt uw persoonlijk genot en uw erotische fantasie. Maar het is ook een verzorgend product en vochtinbrengend met een therapeutische massage formule voor dagelijks gebruik.

BodyGliss is te gebruiken als glijmiddel, is zeer geconcentreerd en zuinig in gebruik. Het kleeft niet en laat geen sporen na. BodyGliss is bovendien absoluut olie- en vetvrij. Het tast latex niet aan, is smaak- en geurloos en hypo-allergeen. Breng een beetje BodyGliss aan waar extra vochtigheid of glans gewenst is. Kan onbeperkt gebruikt worden!

Eigenschappen: wereldwijd aanbevolen door dokters en apothekers, unieke formule die niet plakt of kleeft, extra lange gebruiksduur, droogt niet uit, schoonmaken is niet nodig, zuinig in gebruik, niet giftig, smaakloos, allergievrij, huidverzorgend en vochtinbrengend, ook voor de droge huis….
lees meer …

This entry was posted on vrijdag, januari 28th, 2011 at 04:52 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply