Aloe Vera sap puur 250 ml   januari 27th, 2011

Aloe Vera sap puur 250 ml
Nu slechts Eur. 14.95
Aloe Vera sap puur 250 ml
Alo? Vera Huidgel
Voor een goede huidverzorging gebruikt u Aloelixir? Alo? Vera-huidgel.

Door allerlei stress situaties en omgevingsinvloeden kan de huid uitdrogen en vaal worden. De huid heeft een intensieve verzorging nodig die zijn werk doet en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Aloelixir? Alo? Vera is een goede verzorging bij een droge, schrale en ruwe huid. Het kan ook worden gebruikt bij een gevoelige huid en vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Alo? Vera Sap
Aloelixir? Alo? Vera-sap kan eigenlijk voor allerlei alledaagse problemen worden gebruikt. Het ondersteunt het lichaam bij herstel tijdens en na ziektes. Het is geen medicijn maar een toevoeging op uw voeding. Zie het als een glas groente sap. Er zitten vitaminen, mineralen,vetzuren en allerlei andere stoffen in die door het huidige leefmilieu ( denk aan fastfood e. ) nogal eens vergeten worden.

Aloelixir? Alo? Vera-sap dient voor de maaltijd te worden gedronken, bij voorkeur ’s ochtends op een lege maag….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 14:11 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply