Aldara 50mg/g 12st   januari 27th, 2011

Aldara 50mg/g 12st
Nu slechts Eur. 116.25
Aldara 50mg/g 12st
Aldara is geregistreerd voor de behandeling van wratten in de schaamstreek en rond de anus veroorzaakt door het Human Papilloma Virus (HPV).

Besmetting vindt overwegend plaats via seksueel contact. Aldara is als cr?me op recept verkrijgbaar. De werkzame stof in Aldara is de IRM Imiquimod.

Dit medicijn remt de celdeling van bepaalde virussen (= antivirale werking) en de groei van bepaalde tumorcellen (= anti-tumor-werking).

Genitale wratten zijn over het algemeen goedaardige huidafwijkingen en ontstaan na een infectie met een virus op of rondom de plaats van de infectie. Ze zijn meestal vlezig, zacht en huidkleurig tot roze. De wratten kunnen plat zijn of boven de oppervlakte van de huid uit komen. Ze kunnen klein of groot zijn; vaak nemen ze kleine bloemkool-achtige vormen aan. Soms staan ze op zichzelf en soms zijn ze in groepjes aanwezig. Genitale wratten komen voor in het gebied rond de geslachtsorganen….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 01:36 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply