Aciclovir creme 50mg/g 3 gr   januari 27th, 2011

Aciclovir creme 50mg/g 3 gr
Nu slechts Eur. 4.95
Aciclovir creme 50mg/g 3 gr
Aciclovir is een antivirusmiddel. Het is te gebruiken bij een koortslip en herpes genitalis. Aciclovir remt de vermenigvuldiging van herpes simplex en herpes zoster virus. Hoe eerder met de behandeling wordt begonnen, des te beter de werking. Gedurende 5 dagen 5 x per dag aanbrengen. De behandeling zo nodig nog 5 dagen voortzetten.

In een vroegtijdig stadium op de aangedane plek (op of rond de lippen) aangebracht, remt aciclovir de groei van het herpes simplex virus, de veroorzaker van een koortslip. Het grijpt in op de cel-deling van het virus, waardoor het virus zich niet verder kan vermenigvuldigen. Het gebruik van de cr?me voorkomt echter niet dat de koortslip later weer terug keert. Het virus wordt niet gedood, alleen de groei wordt afgeremd. Het virus houdt zich schuil in een gezichtszenuw en komt meestal weer te voorschijn zodra de weerstand afneemt. Uitroeien van het virus is vrijwel niet mogelijk….
lees meer …

This entry was posted on donderdag, januari 27th, 2011 at 09:43 and is filed under Geen categorie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

No Responses

Leave a Reply